خدمات سفارت کانادا

ریز خدمات پارک سفر

توضیحات و فرم ها

اخذ ویزای کانادا

ثبت نام برای ویزا

(تکمیل اپلیکیشن  فرم)

دانلود فرم اپلیکیشن جهت اپلای کاغذی (با کلیک راست و استفاده از save as فایل pdf را دانلود و سپس با برنامه acrobat reader مشاهده نمایید.)

دانلود فرم خانواده

دانلود فرم فارسی  (صرفاً در صورتی که تمایل دارید پارک سفر فرم شما را تکمیل نماید.)

 چک لیست مدارک مورد نیاز جهت اپلای

واریز  CAD 100

هزینه رسمی ثبت نام ویزای توریستی 100 دلار کاناداست.

جدول هزینه انواع ویزای کانادا

واریز CAD 85

هزینه رسمی Biometric ( انگشت نگاری) 85 دلار کاناداست که به حساب گارانتی بانک واریز می گردد.

گرفتن وقت و خدمات ترانسفر VAC

رفت و برگشت از هتل به دفتر VAC به همراه لیدر فارسی زبان و متخصص در امور سفارت کانادا

پیکاپ پاسپورت

تحویل پاسپورت ویزاشده با وکالت از متقاضی

دانلود فرم وکالت (Authorization)

چک لیست مدارک مورد نیاز جهت پیکاپ

پی گیری پاسپورت پس از تحویل به VAC از طریق کد رهگیری.

ورود به صفجه رهگیری

اخذ ویزای Travel Document

ثبت نام برای ویزا

(تکمیل اپلیکیشن فرم)

چک لیست مدارک جهت اپلای برای Travel Document

دانلود اپلیکیشن فرم

دانلود راهنمای تکمیل فرم

دانلود فرم Use of Representative

واریز  CAD 50 

هزینه رسمی اپلای برای  Travel Document که به حساب گارانتی بانک واریز می گردد.

واریز VFS 70.8 TL 

هزینه رسمی دفتر VAC جهت بررسی اپلیکیشن 
Application handling charge

ارسال مدارک

تحویل مدارک از متفاضی در دفتر تهران و ارسال به دفتر VAC

چک لیست مدارک مورد نیاز جهت اپلای

پیکاپ ویزا

تحویل پاسپورت ویزاشده با وکالت از متقاضی

دانلود فرم وکالت (Authorization)

چک لیست مدارک جهت پیکاپ ویزا

پی گیری پاسپورت پس از تحویل به VAC از طریق کد رهگیری.

ورود به صفحه رهگیری

تمدید پاسپورت کانادایی به شکل غیرحضوری

تکمیل اپلیکیشن فرم

دانلود فرم تمدید پاسپورت

واریز CAD260/190

هزینه رسمی تمدید 5 ساله پاسپورت کانادایی 190 و 10 ساله 260 دلار کانادا است.

ارسال مدارک

تحویل مدارک از متفاضی در دفتر تهران و ارسال به سفارت کانادا در ترکیه

چک لیست مدارک مورد نیاز

پیکاپ پاسپورت جدید

تحویل پاسپورت ویزاشده

 

 

 

 تشریح جزئیات چگونگی اقدام ویزای کانادا:


ویزای توریستی: ویزای توریستی کانادا سه نوع است:

  • ویزای یکبار ورود (Single)
  • ویزای چندبار ورود (Multiple)
  • ویزای 5 ساله (Super visa)

جهت درخواست ویزای توریستی کانادا متقاضی می تواند به دو صورت اقدام نماید:

1.     درخواست کاغذی (Draft) در این نوع درخواست متقاضی باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی آماده نموده و به کنسولگری سفارت کانادا مراجعه نماید تا مدارک را تحویل دهد. با توجه به قانون جدید الزام انگشت نگاری (بیومتریک biometric) حضور شخص متقاضی الزامی می باشد. پس از تحویل مدارک و انجام انگشت نگاری درخواست شخص در سفارت ثبت می گردد و باید منتظر جواب بماند و پس از پرداخت هزینه ی ویزا (از طریق کارت اعتباری و یا گارانتی بانک به حساب سفارت و اریز می گردد.) و رسید واریزی آن به همراه مدارک به دفتر کارگزاری سفارت (VAC) تحویل گردد. پس از تحویل مدارک یک کد پی گیری (Tracking ID) دریافت می کند که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده خود را از ابتدا تا انتها از سایت VAC پی گیری نماید. در این حالت بیشترین زمان پاسخگویی که از جانب سفارت اعلام شده سه ماه می باشد. 

2.     درخواست آنلاین: در این حالت ثبت مدارک به صورت آنلاین انجام می گردد. برای درخواست آنلاین متقاضی باید ابتدا یک حساب کاربری (GCkeylogin) در سایت سفارت ایجاد نماید پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین در صورت تأیید صلاحیت و دریافت کد کاربری (checklistcode) شخص می تواند نسبت به درخواست آنلاین اقدام نماید. جهت انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن شده موجود باشد و پرداخت هزینه و یزا فقط از طریق کارت اعتباری مقدور می باشد. پس از اتمام کار شخص یک شماره پرونده دریافت می نماید و پی گیری پرونده تنها از طریق این شماره  صورت می پذیرد و متقاضی تا یک ماه زمان دارد برای انگشت گاری (بیومتریک) به کنسولگری سفارت کانادا در شهر محل سفارت مراجعه نماید. زمان پاسخگویی به درخواست آنلاین طبق اعلان سفارت 50 روز در نظر گرفته شده است و در هریک از حالات فوق قبولی یا مردودی درخواست ویزا از طریق ایمیل به شخص متقاضی اعلام می گردد. در صورت قبولی درخواست، سفارت از متقاضی می خواهد که پاسپورت را به همراه مدارکی که در همان ایمیل اعلام می کند ارسال نماید تا ویزای او در پاسپورت ثبت گردد.

وقت انگشت نگاری) بیومتریک biometric) :

مطابق با قوانین سفارت کانادا از تاریخ 11 دسامبر 2013 انجام انگشت نگاری برای متقاضیان ایرانی الزامی است. فرآیند انگشت نگاری تنها با حضور شخص متقاضی در دفتر VAC  (کارگزار سفارت کانادا) امکان پذیر می باشد. برای گرفتن وقت انگشت نگاری متقاضی یا باید به VAC مراجعه نماید یا از طریق شرکت پارک سفر درخواست تعیین وقت نماید. به این منظور متقاضی می تواند از تورهای آنکارا و استانبول یپارک سفر با نرخ مناسب استفاده نماید.

واریز وجه

 

واریز وجه سفارت مطابق جدول ذیل می باشد:

نوع ویزا

    واریزی

یکبار ورود single

100 دلار کانادا

چند بار ورود  Multiple

100 دلار کانادا

دانشجویی

150 دلار کانادا

 

کارمزد دفتر VAC برای انجام انگشت نگاری به ازای هر نفر 85 دلار است در صورتیکه بیش از دو نفر باشند کارمزد به ازای یک خانواده (family) 170 دلار است و نیازی نیست به ازای هر نفر پرداخت شود. بدین ترتیب هنگام ثبت نام باید هزینه ویزا به علاوه هزینه انگشت نگاری به حساب سفارت واریز شود و رسید آن تحویل سفارت گردد.

 

مدارک مورد نیاز جهت ویزای توریستی (یکبار ورود و شش ماهه) ، (چند بار ورود و 2 ساله)

 

ردیف

مدرک

1

کپی تمام صفحات پاسپورت

2

ترجمه شناسنامه

3

پرینت حساب بانک (تمکن مالی) یا گردش حساب شش ماهه

4

پرکردن و تأیید فرم درخواست ویزا    (Application form)

5

پرکردن اطلاعات خانوادگی (Family information)

6

دو قطعه عکس 4*6

7

ترجمه سند ملکی

8

ترجمه سند شغلی (درصورت اشتغال)

9

دعوتنامه (اختیاری)

10

ترجمه سند ازدواج (اختیاری)

11

رزرو هتل و بلیط (اختیاری)

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای 5 ساله  Super visa

 

برای دریافت ویزای 5 ساله علاوه بر مدارک فوق لازم است که مدارک اقامت موقت یا دائم فرد مقیم در کانادا ارائه گردد.

 

ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت ایرانی 5 ساله می باشد مدت زمان این ویزا بین برای افراد ایرانی 5 سال می باشد. افرادی می تواندد این نوع ویزا را دریافت نمایند که یکی از بستگان درجه ی یک آن ها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد. معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند این نوع ویزا را درخواست نمایند.

پیکاپ ویزای کانادا:

پس از درخواست ویزای کانادا، سفارت جواب را از طریق ایمیل به متقاضی اعلام می نمایند درصورت قبولی درخواست متقاضی باید پرینت آن ایمیل را به همراه پاسپورت به سفارت کانادا در شهر محل سفارت ببرد. پیکاپ ویزا یا همان پیکاپ پاسپورت برای مسافرانی است که پس از ارسال مدارک، ایمیل سفارت کانادا را مبنی بر آماده بودن ویزا دریافت می نمایند و امکان سفر به شهر محل سفارت را ندارند. مسافران محترم می توانند پاسپورت خود را برای دریافت ویزا به شرکت پارک سفر تحویل یا ارسال نمایند تا هماهنگی های لازم جهت پیکاپ آن صورت پذیرد. شرکت پارک سفر اولین دارنده مجوز رسمی از جمهوری اسلامی ایران با در اختيار داشتن تیم متخصص در تهران و دفتر کاری در شهر محل سفارت پس از دريافت پاسپورت متقاضی در تهران و ارسال آن به سفارت بدون حضور وی مبادرت به اخذ پاسپورت از سفارت مربوطه و تحویل آن به متقاضی در ایران می نماید. برای پیکاپ ویزا به صورت غیر حضوری حتماً باید پاسپورت افراد بالای 18 سال امضا داشته باشد و با امضای داخل فرم وکالت مطابقت داشته باشد.

 

  • مدارک لازم جهت پیکاپ ویزای غیر مهاجرتی (توریستی- دانشجویی- کار)

1-     پاسپورت امضا شده

2-     پرینت ایمیل سفارت

3-     فرم وکالت به ضمیمه امضای پاسپورت

 

  • مدارک لازم جهت پیکاپ ویزای مهاجرتی :

1-     پاسپورت ها با امضا

2-     پرینت ایمیل سفارت

3-     دو قطعه عکس 3.5*4.5 با پشت زمینه سفید

4-     وارد نمودن قد و رنگ چشم تمام افراد متقاضی در صفحه ی آخر ایمیل

5-     امضا متقاضی اصلی در صفحه ی آخر پرینت ایمیل

پس از دریافت ایمیل از سفارت کانادا مبنی بر آماده بودن ویزا، لازم است ایمیل دریافتی به اضافه پاسپورت دارای اعتبار 6 ماه و همچنین برگه authorization امضا شده را به دفتر پارک سفر تحویل دهند و پس از یک هفته کاری پاسپورت ویزاشده ی خود را تحویل بگیرند

  •  خدمات پاسپورت کانادایی (تمدید- تعویض(
  • انجام درخواست های جدید

شرکت پارک سفر اولین دارنده مجوز رسمی از جمهوری اسلامی ایران با در اختيار داشتن تیم متخصص در تهران ، آنکارا ، استانبول و دبی پس از دريافت پاسپورت متقاضی در تهران و ارسال آن به سفارت بدون حضور وی مبادرت به اخذ پاسپورت از سفارت مربوطه و تحویل آن به متقاضی در ایران می نماید.

 

با توجه به این که پاسپورت از مدارک اصلی شناسایی اشخاص محسوب می شود و حفظ و حراست آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است، تحویل آن به غیر، مستلزم اعتماد کامل به کارگزار است.

در این راستا، برای اولین بار در سال 1392 مجوز رسمی پیکاپ ویزا  توسط پلیس مهاجرت و اداره گذرنامه ناجا به شرکت پارک سفر ارائه شد، این مجوز تضمین کننده امنیت و حفظ گذرنامه شما در طی فرآیند پیکاپ خواهد بود